Defensor voor ondernemers

Blauwe belastingenveloppen stappelen zich op en aanmaningen van schuldeisers blijven liggen. Gooi de (ongeopende) post in een tas en lever die meteen af op het kantoor bij Defensor. We gaan er meteen mee aan de slag. Onze ervaring leert dat bij een goede communicatie er veel begrip is bij schuldeisers.

Faillissement

Natuurlijk zijn er schuldeisers die meteen een faillissement willen aanvragen, maar er is altijd ruimte om in gesprek in te gaan, de situatie uit te leggen en met een voorstel te komen. De Defensor consultants weten uit ervaring dat deze gesprekken waardevol en nuttig zijn om een ondernemer met schulden weer op een goede manier in de vijfde versnelling te krijgen.

“Het is tijd voor een nieuw businessmodel. Een ZZP’er is werkgever en werknemer tegelijk. Als er meer steun voor ZZP’ers en ondernemers komt, dan moet de overheid zich richten op het steunen daarvan”.  (Uitspraak hoogleraar Ton Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt in de Volkskrant).

Begeleiding

Defensor begeleidt ondernemers naar een nieuwe start. Dit gebeurt onder andere op het gebied van het opbouwen van een buffer, het afsluiten van de juiste verzekeringen en een goed time-management. Tevens beschikken we dankzij onze partners over een groot netwerk om onze cliënten van opdrachten te voorzien. Het maken van omzet blijft tenslotte een belangrijke stap op weg naar herstel.  

E-mail

Info@defensorconsultancy.nl

Telefoon

085-1309696

Adres

Hoefweg 205b (gebouw 2) 2665 LB Bleiswijk