Regelingen

Er zijn veel regelingen voor ondernemers bij gemeenten waar Defensor zich in heeft gespecialiseerd. Laat dit vooral over aan specialisten, want de ondernemer moet vooral verder gaan met ondernemen en omzet maken. 

Door de corona-periode zijn er bij de lokale overheden allerlei regelingen voor ondernemers, waar zij (te) weinig vanaf weten. We kunnen hen hierin adviseren of de regeling in zijn totaliteit aanvragen. Het is vaak een gemiste kans als ondernemers deze regelingen laten lopen.

 

“Van alle steunmaatregelen is tegemoetkoming voor ZZP’ers, de TOZO, de opvallendste. Tijdens eerdere crisis waren zij juist vogelvrij. Omdat ze geen premies betalen, kunnen zij geen beroep doen op de sociale vangnetten. (Volkskrant, 17 april 2021). 

“Ondernemers hebben het gevoel er alleen voor te staan en vinden dat zij door alle strenge en starre regels onvoldoende worden ondersteund. (Uitspraak van de Ombudsman in De Volkskrant).  

Bedrijfseconoom Jorni van Zeist geldt als dé specialist ten aanzien van bijvoorbeeld de TONK, de NOW, de TOZO-regeling en de aanvragen voor bedrijfskapitaal. We werken met betrekking tot alle regelingen dan ook nauw samen met de lokale overheden. 

 

Door onze kennis ervaring worden wethouders, beleidsadviseurs en ambtenaren ontlast. Zij zijn enorm veel tijd kwijt aan deze regelingen. We hebben respect voor hun werk hierin, maar we zijn graag voor hen een partner om in het belang van de ondernemer de regelingen aan te vragen en advies te geven. 

 

Interesse voor achtergrondinformatie over alle regelingen? Mail meteen naar jorni@defensorsvho.nl 

E-mail

Info@defensorconsultancy.nl

Telefoon

085-1309696

Adres

Hoefweg 205b (gebouw 2) 2665 LB Bleiswijk